Over ons

Leuk dat je geïnteresseerd bent in CUP!

Ik ben Romee, de oprichter van deze website en 3e generatie cup maker. 63 jaar geleden, in een klein pand in de Bali straat in Den Haag, begon mijn opa met het maken van cups. Door zijn passie voor de kwaliteit van het papier en oog voor het ontwerp maakte hij al snel naam voor zichzelf. Mijn vader bracht internationale ambities naar het bedrijf waardoor baking cups momenteel wereldwijd verkocht worden.

 

Ikzelf  groeide op omringt door cups, verschillende printjes, kleurtjes, groottes, en zag hoe zo’n klein product zoveel impact kan hebben op de ervaring van de gebruiker. Je kunt dus wel zeggen dat de interesse voor cups er letterlijk en figuurlijk met de paplepel is ingegoten.

 

Als derde generatie cup maker wil ik de passie die ik heb meegekregen overdragen naar een groter publiek. Door deze webshop kan iedereen toegang krijgen tot het ontwerpen van zijn of haar eigen cup, met de kwaliteit van generaties lang vakmanschap.

 

Kies je eigen kleur, creëer je eigen print, plaats je eigen logo, Ik daag je uit om zo creatief te zijn als je wilt. Dan zorg ik voor de rest!

3 generaties CUP makers