Laat je inspireren

Zie hieronder een aantal leuke gepersonaliseerde baking cups.

Veelgestelde vragen

Hoe werkt het ontwerpen nou precies? 🔽

Indien front en bottom vervangen kan worden voor zijkanten / onderkant, dan dit aanpassen in gehele tekst.

FRONT – klik op FRONT om de zijkant van je CUP te kunnen bewerken. Hier kan je alleen de zijkant bewerken. Als je de onderkant wilt aanpassen, klik dan op BOTTOM

BOTTOM– klik op BOTTOM om de onderkant van je CUP te kunnen bewerken. Hier kan je alleen de onderkant bewerken. Als je de zijkant wilt aanpassen, klik dan op FRONT. LET OP: in het 3D-voorbeeld heeft de onderkant een schaduweffect waardoor het lijkt alsof de kleur donkerder is, dan de gekozen kleur.

ICON BIBLIOTHEEK – in de Icon Bibliotheek kan je leuke icoontjes vinden om te gebruiken bij het ontwerpen. Klik er zoveel aan als je zelf wilt en bepaal zelf de grootte en de plaats. Als het icoontje niet bevalt, kan je hem ook gemakkelijk weer verwijderen.

UPLOAD AFBEELDING – upload gemakkelijk via je computerbibliotheek, instagram of facebook je eigen foto’s op je CUP.

TEKST – via deze optie kan je zonder problemen je eigen teksten toevoegen. Zet het in je gewenste lettertype en geef het het kleurtje dat het best bij jouw CUP past. Om de tekst goed met de vorm van de CUP mee te laten gaan, klik op ‘’tekst buigen’’. Hiermee kun je gemakkelijk de tekst naar eigen voorkeur buigen. Bekijk het resultaat in het 3D voorbeeld

TEMPLATES – Wil je dat wij je een eindje op weg helpen? Kies dan een template uit een van de vele categorieën om mee te beginnen.

CUP KLEUR – Kies jouw gewenste CUP kleur voor zowel de bottom als de front side.

3D VOORBEELD – Nieuwsgierig naar jouw creatie? Klik dan op de knop: 3D voorbeeld.

Kan ik in deze Baking Cups bakken? 🔽

Ja, je kan in deze Baking Cups bakken. Bij Cup staat kwaliteit centraal. Onze baking cups zijn gemaakt van hoogwaardig exclusief vetvrij 75 grams Europees papier. Je kan in onze baking cups tot hoge temperaturen bakken. Onze baking cups voldoen daarnaast aan alle eisen voor direct contact met voedingsmiddelen.

Kan ik mijn gepersonaliseerde Baking Cup’s retourneren? 🔽

Omdat jouw baking cup’s speciaal voor jou gemaakt zijn, is het niet mogelijk om deze te retourneren. Ben je toch niet tevreden met je baking cups. Neem dan even contact met ons op, dan kijken we samen hoe we dit kunnen oplossen.